Erfgoedgids op Locatie

Jij hebt een vergaderlocatie,


Een mooie vergaderlocatie op een bijzondere plek en dat is jouw onderscheidend vermogen. Daarom werd jij verliefd op deze plek.
Dan moet dat verhaal ook verteld worden toch?

Daar zijn wij goed in.


Oprichter en eigenaar Peter Bos is begonnen als erfgoedgids in (nu) UNESCO werelderfgoed Veenhuizen omdat die voormalige kolonie het dorp van zijn jeugd is.
Dat groeide uit van een tijdelijk alternatief voor het uitblijven van interimmanagement opdracht bij het uitbreken van de Corona-pandemie naar een serieuze onderneming met vaste opdrachten voor vergaderlocaties (maar ook vakantieparken) in en om Veenhuizen. (Daarom staat deze subpagina hier nog op deze website.)

Niet veel later volgde de overname van Stadsgids Groningen omdat de bevriende parttime ondernemer daar iets anders ging doen.

Boeiend vertellen over mooie gebouwen en gebieden is de kern van onze dienstverlening verteld door niet saaie mensen met een passie voor hun onderwerpen en specialisaties. Denk hierbij aan thematische wandelingen rondom bier, architectuur, armoede, cultuurlandschappen of verborgen uitgaanscultuur.

Ons aanbod

is om samen met jouw een prachtige vergaderbreak samen te stellen en aan te bieden aan jouw gasten.
Wij verdiepen ons in de geschiedenis van jouw locatie en verpakken dat in een entertainende rondleiding te voet of op de fiets van circa anderhalf uur.
Jij kan dit vervolgens eenvoudig integreren in jouw vergaderarrangementen. Wij komen vervolgens wanneer jouw klant dit arrangement boekt en klaar is Klara.
Eenvoudig genoeg?

Koffie?  (stuur een e-mail door op de link te klikken)