Brouwerij rondleiding & Kolonie tour

Wil je én de bijzondere geschiedenis van onze kolonie ontdekken en meer weten over de brouwer van het beste bier van Nederland (van 2022)?
Dan is dit top arrangement voor jou (en je team/groep.)

Het arrangement

Het arrangement ideaal voor een mooi middagprogramma. De wandeling duurt ongeveer anderhalf uur en bij terugkomst bij de brouwerij krijg je een heerlijke proeverij met kleine glaasjes met vier bieren uit het ruime assortiment van Maallust. Tijdens het proven in dit historische gebouw krijg je dan ook een frisse uitleg over het ontstaan van deze brouwerij en het brouwproces. Uiteraard zijn er ook heerlijke hapjes met worst, kaas (van kaaslust) en meer. (denk aan hotdogs en nacho's als extra optie).

Maallust Proeverij

We vertellen je alles over de geschiedenis van deze topbrouwerij (beste bier 2022) , de locatie en de spannende relatie van onze kolonie met alcohol en we sluiten af met een proeverij van een seletie van hun bieren of wat misschien wel het mooiste terras van Drenthe is (in de zomer). Alternatieve, droge en warme locaties zijn ook beschikbaar bij minder fijn weer.